hoe kan ik snel geld verdienen en waar moet ik op letten

Weet jij het antwoord?

/2500

Door te gaan belegen in aandelen. Je moet goed opletten dat je niet de verkeerde aandelen koopt.

Als je boven de 18 bent in de prostitutie gaan werken en opletten dat je geen soa krijgt.

Als je snel geld wil verdienen moet je erop letten dat je niet opgelicht word, je kan beter een goeie baan zoeken

door te werken net als iedereen dat doet.. je moet letten op dat je je eigen niet overwerkt..

Door een bank te beroven en erop letten dat je niet gepakt word..

De beste manier hiervoor is iets ontdekken/ontwikkelen dat er nog niet was en dat iedereen wil gebruiken, en dat later verkopen aan een kapitaalkrachtige koper, zie Hyves. Maar verwacht niet dat we hier een geniaal idee hebben om veilig, zeker en makkelijk dik geld te verdienen, want dan zaten we dat allemaal te doen in plaats van hier vragen te beantwoorden ;-)

Drugshandel, wapenhandel, enz. Letten op de politie en beveiliging op vliegvelden enz.

volgens mij zie je het al aan de antwoorden. Er zitten toch wel wat "vreemde" antwoorden bij. Als het zo simpel was deed iedereen het wel!!! geld verdienen doe je met een baan, als je er veel voor hebt geleerd of veel verantwoording hebt verdien je meestal iets meer, in de andere gevallen iets minder veel/snel geld is alleen te verdienen in het illegale circuit of bijv in de prostitutie. Dus pas vooral op voor al die reclames waarin je zogenaamd veel kunt verdienen met weinig doen, allemaal gebakken lucht en meestal spek je alleen de zak van degene die het regelt, idem dito met kettingbrieven die geld beloven. wordt maar wakker, snel rijk worden bestaat helaas niet tenzij je de loterij wint

Snel én veel verdienen is denk ik niet mogelijk zonder enig risico te nemen, dat kan inderdaad door bijvoorbeeld te gaan handelen in aandelen, of door bijv. naar het casino te gaan. Al moet de term verdienen dan misschien eerder 'winnen' zijn. Anyway, op http://www.geld-surfen.nl/ staan mogelijk wel wat interessante mogelijkheden waarbij meestal geen investering voor nodig is. Misschien is die $50 gratis bij pokerstrategy wat voor je? Je moet er denk ik niet teveel van verwachten, maar wie weet.. een risicoloos gokje?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100