Wanneer ik bijverdien in sept. en dit krijg uitbetaald in okt. zijn deze inkomsten dan voor de maand sept. bij het UWV Inkomstenformulier?

Ik heb in de maand september gewerkt en krijg dit in de maand oktober uitbetaald. Nou moet ik mijn Inkomstenformulier WW invullen. Zijn mijn inkomsten dan in de maand september 0 euro?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het UWV kent de zgn. vierweken periode. Ze willen weten op welke dag hoeveel uren je gewerkt hebt en wat je daar bruto mee verdient hebt. Of je dat ook beurt en wanneer, daar hebben ze geen boodschap aan.

Beste pbeekhof, Graag neem ik even alle onduidelijkheden weg. Is je WW gestart na 1 juli 2015? Dan moet je maandelijks een inkomstenopgave invullen en versturen. Op de inkomstenopgave vermeld je de inkomsten op in de maand dat het is uitbetaald. Je inkomsten worden uitbetaald in oktober, je hoeft ze dan niet te vermelden bij de inkomstenopgave van september maar voor de inkomstenopgave van oktober. Actuele informatie over de inkomstenopgave vind je hier: http://bit.ly/1MX4y4W. Met vriendelijke groet, Mariël UWV Webcare Team www.uwv.nl/webcare

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100