Kan iemand zich op mijn adres inschrijven terwijl diegene er niet woont?

Ik heb een waarschuwing gehad van de belasting dat het gezamenlijke inkomen van mijn huishouden hoger is dan in hun systeem. Het probleem is nu; ik woon hier hier ALLEEN. Zou het kunnen zijn dat er iemand op mijn adres staat ingeschreven die hier niet woont? En hoe kan ik dit aantonen bij de belasting?

Weet jij het antwoord?

/2500

Iemand kan zich alleen inschijven als op datzelfde furmulier jou handtekeking staat. zoniet kan hij/zij zich niet inschrijven. ga naar de gemeente om opheldering te vragen ovet wie er in jou huis zou wonen. zeg dat dit niet zo is en zei stellen dan een onderzoek in naar de woonplaats van deze persoon. stuur ook een verduidelijkingsbrief naar de belastingdienst.

Gezamenlijk inkomen van het huishouden is een duur woord voor alles wat jij en je fiscale partner verdient. Nu heb je geen fiscale partner, dus het gaat om jouw inkomen. Nu is de vraag waarom er een verschil is tussen wat jij opgegeven hebt en wat de belasting denkt dat het moet zijn. Ik raad je aan om de belastingdienst te bellen en te vragen waar het verschil in zit. En hoe groot het verschil is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100