Ik heb recht op 69 euro in de maand zorgtoeslag.. maar ze hebben het nog geen 1x uitbetaald.. zie beschrijving?

Ik heb recht op 69 euro in de maand zorg toeslag.. maar de belastingdienst is erg laks en hebben het nog niet uit betaald.. Nu heb ik net ingelogd op mijn DigiD en stond dit er.

Betekend dat ze dat pas in april gaan uitbetalen? En als dat zo is.. kan ik er dan achteraan bellen of ze het uitbetalen? Ik ben ook maar een student en heb dat geld gewoon nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De betaaldatum van de toeslagen voor april is 20 maart, vandaag dus. Je zou het dus vandaag of morgen op jouw rekening moeten krijgen.

ja, in april gaan ze je 207 euro uitbetalen. Toegevoegd na 35 seconden: Heb je het misschien pas kort geleden aangevraagd? Vanaf volgend jaar zal het wellicht meteen in januari beginnen. Toegevoegd na 1 minuut: Oja, je wilt weten of je er achteraan kan bellen. Natuurlijk kan dat, maar er staat duidelijk dat ze het gaan doen rond 20 april. Toegevoegd na 36 minuten: Omdat er achter staat 'uitbetaald' heb je misschien nog kans dat het vandaag wel op je rekening staat? Ik zou eens kijken en anders toch even bellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100