Waar vind ik de kliklijn van de belastingdienst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt belastingontduiking gewoon melden bij Meld Misdaad Anoniem op het gratis nummer 0800-7000. Zij geven het dan door aan de Belastingdienst. En die zoeken dan wel uit of je klacht terecht is - met het melden van je oprechte vermoedens is dus niets mis.

Gewoon even zoeken op het internet. Ik ga het niet verklappen in ieder geval. Klikken is zielig!!

Klikkers zijn ziek

en ik ga het ook niet zeggen! ik weet zelf hoe het is en wat je moet doen om extra te verantwoorden wat je heel het jaar met je leaseauto hebt gedaan omdat ene grapjas me extra aangegeven heeft om het uit te spitten. maaaar ik heb me keurig aan m`n privekilometers gehouden.....helaas voor mijn aangever! ;-) jammer genoeg wel zo wat een gekneusde pols van al het schrijven voor alle kilometers van een heel jaar (postcode`s, tijdstippen etc). dus bedankt he?

Waarom is stelen van de staat aangeven klikken, stelen van de buren wel erg?

Een correctie op mijn vorige antwoord: De Belastingdienst heeft zelf geen kliklijn. Ze maken gebruik van meldingen die ze doorkrijgen van een kliklijn die wel bestaat.

Je vraag is: "waar vind ik de kliklijn" Mijn antwoord is: "vast wel ergens op het internet" Als je zo flink bent je met anderen te bemoeien, moet je ook maar zo flink zijn dergelijke informatie zelf op te zoeken. Leef je eigen leven op zo'n manier dat niemand je hoeft te verklikken. En als ze dat toch doen - zoals psv beschrijft - dat je hen dan vóór blijkt te zijn, en door perfect gedrag niet te straffen blijkt te zijn. Laat een ander, met z'n foute gedrag, het lekker zelf uit zoeken, en bemoei je daar gewoon niet mee!

het telefoonnummer van de FIOD-ECD Telefoon: 0800-0543. Openingstijden: ma. t/m vr. 8.30-17.00 uur iemande ide fraudeert met de belastingen steelt van ons allen en dus ook van mij,dus laat hem of haar maar bloeden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100