Ik wil iemand die naar mijn feest komt zo snel mogelijk weg hebben, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

er komt een meisje naar mijn feest die het gegarandeerd gaat verpesten. Haar afzeggen of niet laten komen is geen optie want dat mag niet van mijn ouders. Hoe kan ik zorgen dat ze zo snel mogelijk weg van het feest is? bijvoorbeeld laxeermiddel of iets dergelijks..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

''per ongeluk'' rode wijn/bessen over haar kleren morsen!

Ik zou geen laxeermiddel of zoiets dergelijks gebruiken, het mag nog wel een kreng zijn, maar als je zoiets gebruikt kun je daar laterna voor aangeklaagd worden. Je kunt tegen je ouders zeggen dat je haar echt niet wil uitnodigen en dat het jouw feest is. Blijf erop hameren. Als je ouders blijven zeuren trek je je er maar niets van aan en nodig je haar niet uit. Of... je zegt niets tegen je ouders, je nodigt het meisje niet uit en zegt dan later tegen je ouders dat het meisje niet kon komen. ;-) Succes!

Een laxeermiddel dat doe je iemand niet aan. Als ze op het feest is gewoon even apart nemen. En zeggen wat jij er van denkt. En haar gewoon wegsturen,als ze de zaak verpest.

Als ze nou echt de zaak aan het verzieken is, zou ik temidden van al je andere gasten luidop zeggen: "Hier heb je 50 cent, kan je alle vrienden bellen! Er staat een telefooncel... (daar en daar)."

Ik zou dit probleem toch bij de BRON aanpakken. Zelfs bij mijn zoon van 8 zou ik het niet in mijn hoofd halen te eisen dat hij iemand vraagt die hij niet wil. (maar als hij door een kleine ruzie zijn beste vriend wil overslaan ga ik daar natuurlijk wel een goed gesprek over aan) Jij bent vast iets ouder dan 8 jaar. Als het jouw feest is heb jij vetorecht over wie mag komen en wie niet. Als je minderjarig bent en/of thuis woont hebben je ouders evt ook het recht te stellen dat een bepaald persoon er NIET inkomt. Maar niet om te eisen dat iemand MOET komen. Of begrijp jij het fout en is het HUN feest?...... Nee toch, dan moet je het daar toch indringend met ze over hebben. Dit is inmenging die niet kan als je "feest-geef-leeftijd hebt. Maar jij moet dan ook wel zo volwassen zijn om serieus te luisteren naar de reden waarom ze deze persoon er perse bij willen hebben. En dan besluiten jullie SAMEN of ze wel of niet komt en komt ze wel gedoog je haar dan ook fijn feest Toegevoegd na 51 minuten: Lastig probleem zo te horen. Kun je niet met je ouders bespreken dat je het APART doet 1 feest voor de familie (en dan mag ZIJ natuurlijk ook komen) en 1 (knal)fuif geheel zonder familie (voelt ook niemand zich gepasseerd) met alleen vrienden ed en dat is dan echt JOUW feest

Als ze echt vervelend gaat doen haar gewoon flink voor schut zetten waar iedereen bij is.Zij jou feest verpesten nou jij gewoon nog vervelender terug doen.En dat kan op zoveel manieren bijvoorbeeld haar gewoon negeren ofzo succes

Geen laxeer middel ,plagen of wat dan ook ! Misschien moet zij wel van haar ouders :). Ja Fam. Krijgje en vrienden kies je . Je bent al 21 ! Los dit dan volwassen op ,bespreek het met je ouders . Dat was geen optie ? Als je echt gewoon volwassen dit varkentje wast :) door haar eerlijk te zeggen dat het niet lekker loopt tussen jullie , dat je dat jammer vind maar dat de omstandigheden nu eenmaal zo zijn ,Bla Bla . Maar dat je op jouw feest, er van uit gaat ,dat ze zich gedraagt ,en jij ook !! Onthoud ruzie maken is zo makkelijk en dom ! Prettig met je zelf en andere omgaan is een kunst . Die zeker van een 21 jarige verwacht mag worden . Mocht de persoon echt vervelend worden ,vraag van tevoren aan een neutraal verstandig persoon of hij /zij haar er op tijd op aan spreekt ,zodat jij lekker kan genieten . Enjoy Ps ga een gesprekje met haar aan toon haar je volwassenheid ,maar verwijt haar niks het is ook maar een mens .

Stap eens van dat onzinnige idee af dat iemand een feest gaat verpesten. Wat een onzin! Waarom zou zij zin hebben om jouw feest te verpesten?! Als jij al met die vooronderstelling naar haar kijkt dan zal het vast gebeuren maar is het enkel een self-fulfilling prophecy. Jij bent dan heel de avond bezig met het feit dat zij het gaat verpesten dat je inderdaad geen tijd hebt om te feesten. Daarnaast, verplaats je een beetje in haar. Je bent al 21, dus dat moet best lukken. Zou jij het leuk vinden om verplicht naar een feest te gaan waar niemand op je zit te wachten? Denk je eens heel goed in dat je ergens bent waar mensen een hekel aan je hebben...voelt niet fijn toch? Pak het gewoon volwassen aan. Wees hartelijk en vriendelijk, en sla er verder niet zoveel acht op. Als jij oprecht vriendelijk naar haar toe bent zal zij dat ook naar jou zijn. BTW: laxeermiddel?!?! neem zelf eerst een paar pillen dan weet je wat je iemand aandoet.

Ik kan er niet uit opmaken wat diegene voor rol heeft in jouw leven. Is het familie of het kind van de vrienden van je ouders? En waarom zou ze jouw feestje verpesten. Bij vreemden kan ik me namelijk niet voorstellen dat je ouders het niet toestaan om iemand te weigeren. Misschien zijn ze bang om ruzie daarover te krijgen met hun vrienden of familie. Maar goed, je bent 21 en dus maak je sowieso uit wie er komt lijkt me, je bent volwassen. Ik zou het even aankijken want misschien gedraagt ze zich wel maar zoniet kan je ter plaatse gelijk afstraffen of letterlijk wegsturen. Ik ben pas getrouwd en er kwam iemand die niet uitgenodigd was, ben ik op af gelopen en gezegd van joh, niet voor het een of ander maar je bent niet uitgenodigd. Die dacht even gratis te kunnen komen zuipen. Was ik gauw klaar mee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100