Waar zijn de chocoladesigaretten gebleven?

Toen ik jong was(circa 10/15 jaar geleden) toen kregen ik en mijn broers dat altijd met sinterklaas. Toen was dat altijd overal verkrijgbaar. Nu zie ik het nooit meer, niet in foldertjes en niet in winkels.
Waarom niet?, en weet iemand welke winkels het nog wel verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

He Essie, Ik denk dat je even moet wachten tot de goed heiligman weer in het land is, dan zullen ongetwijfeld ook de supermarkten waar jij je boodschappen weer doet de sigaretten wel weer in de schappen hebben liggen.

Bij de Jumbo zag ik ze gisteren gewoon in 't schap liggen. En in aantallen, waarvan ik denk dat het er genoeg zijn tot en met sinterklaas 2015... Toegevoegd na 9 minuten: En van waar die min? Omdat de Jumbo hier naast de AH, Lidl en Aldi op zondag open is?

Hier bij de Super de Boer liggen ze ook ...

C1000 heb ik ze ook gesignaleerd!

Mocht je ze nog niet kunnen vinden na al deze goed tips, Jamin(als er nog eentje bij je in de buurt is) heeft altijd nog van dit ouderwets snoepgoed. Fijne Sinterklaas!

Hoogvliet, Lidl, Wibra en volgens mij heb ik ze ook bij Action gezien.

Aangezien de algemene houding t.a.v. roken tegenwoordig is, dat het zoveel mogelijk moet worden uitgebannen en dat er geen reclame meer voor mag worden gemaakt, zullen diverse winkelketens besloten hebben geen chocolade-sigaretten meer te verkopen. Dit om kinderen niet te laten wennen aan het idee van een sigaret. Eigenlijk wel logisch. Maar ze bestaan nog wel, maar dat heb je al gelezen in de andere antwoorden.

Bij de Plus markt

Zouden ze opgerookt zijn, dat komt ook voor bij tabakssigaretten

Bij de Action nog gezien.

Ze liggen gewoon nog in de schappen hoor! ten minste, vorig jaar nog wel, en dit jaar denk ik ook gewoon weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100