Ik moet een leuke surprise hebben voor ene meisje van 14, houd van make-up. tips...

Weet jij het antwoord?

/2500

maak van karton een maga lip-stick. en verstop hier je cadeau in, hava fun :)

maak een frame en met zilverpapier een spiegel...op een doosje...en doe daar de surprise in...

Bij yves rocher hadden ze vroeger van die testpakketjes met vb 10 verschillende mini lipsticks. Misschien kan je eens op hun site kijken of ze die nog hebben. Zelf net even gekeken en ze hebben nu een setje met 20 proefmonsters voor 2 euro.

kijk hier ook even: bijna dezelfde vraag

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/leuke-surpr...

Maak een lippenstift als surprise. Een lippenstift als sinterklaas surprise maak je als volgt: 1.Bekijk de vorm van de lippenstift 2.Rol een stuk karton op en lijm vast (= de lippenstifthouder). 3.Rol een stuk karton op, zodat het een stukje in de vorige rol past en plak vast. 4.De punt van de lippenstift maak je, door de rol schuin af te snijden en dicht te plakken met papiertape (schilderstape). Dit is dus de lippenstift. 5.Rol nog een stuk karton op, zodat het als dop om de lippenstift past en een klein stukje om de lippenstifthouder past. 6.Doe je kado in een van de rollen karton. Maak ze dicht met een stuk karton. Plak het vast met papiertape (schilderstape) 7.Schilder de houder en dop met goud acrylverf 8.schilder de lippenstift lekker rood 9.Goed laten drogen. TIP: maak de lippenstift mega groot !!!!!

Bronnen:
http://hobby.blogo.nl/2008/11/12/lippensti...

Misschien is het een leuk idee om van bijvoorbeeld een oude ronde koektrommel een mega poederdoos te maken.

kaptafeltje, en daar dan de (ik neem aan make-up) cadeautjes op plakken. gewoon, oorbelletjes aan een stokje. make-up voor de spiegel.(aluminiumfolie) Toegevoegd na 1 minuut: en bij de claires hebben ze leuke nagellak (glitter) en van die speciale oogschaduw setjes met handleiding. en fanta en cola lippen balsem. moet je maar eens gaan kijken.

Maak een mini make up tafeltje met make up laatjes of een make up doosje Of een mega lipstick Of een mega Mascara Of een Armband Genoeg ideeën :D

ik heb een meisje van 12 ze houdt eigenlijk van alles maar ik heb geen idee wat ik nou moet maken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100