Hoe komt zwarte piet binnen als alle deuren en ramen dicht zijn en je geen schoorsteen hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn moeder zei altijd dat sinterklaas een speciale sleutel had die op alle deuren paste. En als kind geloof je dat gelijk.

dat is het geheim van sinterklaas ;)

Door de dunste Piet door het zolderraampje te laten kruipen.

Ze hebben een loper die op elke deur past en doen netjes de deur weer op slot als ze weggaan.

Daar hebben ze de breekijzer piet voor

Je vindt het antwoord hier. Het gaat toch echt om de buitendeur...

Bronnen:
http://web.me.com/zwartepiet/pietopbezoek/...

Ze hebben de sleutelgat piet hiervoor. Die past door elk slot heen om dan de deur open te doen. Vaak is het wel makkelijker als de brievenbus piet eventjes door de brievenbus naar binnen kruipt, dat is wat sneller.

Wij zetten vroeger ons schoentje bij de centrale verwarming, en zwarte piet kwam gewoon door de brievenbus. Daar stelden we verder ook geen vragen over ; Sinterklaas kon gewoon alles, en het belangrijkste was dat er wat in je schoen zat. Op het moment dat je je dat serieus gaat afvragen en er een redelijke, logische en plausibele verklaring voor eist, ben je vermoedelijk te oud om je schoentje nog te zetten.

Via de afzuigkap! Daarom heet ie ook afzuigpiet.

Sinds een jaar heeft TNT post de diensten van de pieten over genomen. Dit na wat flinke reorganisaties binnen het Spaanse moeder bedrijf van de Sint. De pakjes worden tegenwoordig dus gewoon aan de deur bezorgd.

Via de voordeur.Bij de intocht van Sinterklaas ontvangt Sint de sleutel of loper van degene die hem verwelkomt.De Pieten zorgen ervoor zorgen dat er in elk schoentje een kadootje inzit.

Hoe oud ben jij?

Ha, die Verwarming; Dat is een beroepsgeheim. Als ik dat hier vertel dan zou het inbrekersgilde er ook gebruik van willen maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100