Is de kerstman zelf ook een elf?

Toegevoegd na 13 minuten:
Aan de antwoorden te zien nemen jullie deze vraag niet echt serieus :l

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee, voor zover ik het verhaal ken, is het zo dat de kerstman in de 'elfenwereld' kwam. de elfen hadden het niet zo goed, en hij hielp ze door hen een baan aan te bieden, en hen in zijn cadeautjesfabriek te laten werken. hij gaf hen eten en onderdak, etc. volgens mij is het verhaal zo. dus, de kerstman is geen elf geweest. leuke vraag.;)

Nee, elfjes leven in het bos, bij de kabouters. En elfjes zijn klein en hebben vleugeltjes en geen baard. De Kerstman is groot, met een lange witte baard en hij woont ergens in Finland in een houten huis bij zijn rendieren. De Kerstman is een geval apart.

Nee een twaalf....

Volgens Kramers woordenboek niet, want dat woordenboek zegt dat een elf een sprookjejfiguur is dat meestal door een jong wezen wordt voorgesteld.

Bronnen:
Kramers woordenboek

Ha, die NintendoNerd; Nee, die engerd is gewoon een slecht imitatie en een zwak aftreksel van de Enige Echte Sinterklaas.

Ehm, Nee. Als dat zo was, hingen ze hier niet ;-)

Misschien dat je mamma het nog niet heeft verteld, maar de kerstman bestaat niet, dus wat valt hier serieus aan te nemen. De kerstman is gewoon een slap aftreksel van sinterklaas.

Hij is net zo elf, als Sinterklaas een Zwarte Piet is.

Ja dat was een elf, maar nu een fraudeur... Maar het klopt het was een elf... Ik kom er soms nog wel tegen een elf is een goedgeefse filantroop, maar dan wel als energielichaam... Is nooit een mens van vlees en bloed... In sommige auto´s is de chauffeur elf, ik kom ze wel eens tegen... (mens is auto en chauffeur in mijn optiek)

Nee, hij is te groot en heeft baardgroei en dat hebben elfen allemaal niet.

Nee ik denk dat de elfjes de kerstman helpt. Ik denk ook dat hij zelf geen elf is.

Ja een elf die onder een vergrotings machine heeft gelegen met kerst en daardoor enorm groot is geworden. Uiteindelijk noemde hij zichzelf de kerstman omdat hij dat wel leuk vond klinken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100