Zijn er mensen die geen water lusten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zit er een bij mij in de klas. Maar die lust wel water met iets toegevoegd.

Puur water is nagenoeg smaakloos. Dus nee, waarschijnlijk niet. Maar er zullen zeker mensen zijn die het lokale water (met mineralen ed er in) niet lekker vinden.

ja die zijn er zeker wel, ik hoor er steeds vaker van, er zit geen smaak aan zeggen ze dan, het smaakt naar niets. maar mensen die niet roken en gezond eten, weten dat aan water zeker wel een smaak zit en dat het overal anders smaakt. Water is en smaakt lekker, maar ja, wat is lekker. Als je aan bier denkt en dan water drinkt, komt het niet goed.

Tussen wel of geen water lusten, zit nog een heleboel in hoor. Zo zwart-wit is het meestal niet. Er zijn mensen die spruitjes echt net lusten, maar er zijn veel meer mensen die het heus wel door hun keel krijgen, maar het niet zo lekker vinden. Bij water kan ik het me niet voorstellen, omdat het smaakloos is. Het is dus alleen maar vocht. In alles zit water. Dus als je water niet "lust", krijg je het automatisch binnen. Bovendien heeft iemand die geen water lust een enorm probleem. Denk maar aan tandenpoetsen, zwemmen, medicijnen slikken, douchen, en regen. Antwoord op je vraag: ik denk niet dat er mensen zijn die geen water lusten.

Ja, ik ken er een paar, maar die lusten dan ook echt bijna niks, geen melk, geen pasta ect.

niet lusten gaat te ver, maar ik vind het zeker niet lekker. en zonder smaak bestaat niet het is alleen dat er een nulpunt in smaak zit wat met dan zonder smaak noemt

ik lust geen water. ga er echtan kokhalzen. probeer het elke x weer, maar ga er echt van over mn nek. baal er best wel van, maar tis niet anders. ik lust wel ranja en dan probeer ik elke x wat minder ranja toe te voegen, maar zodra die 'watersmaak' de boventoon voert ... bleghhh. ik kan ook geen medicijnen met water innemen. doe het dan vaak met thee of verdunde (ja met water) sap. verder lust ik bijna alles wel (zelfs spruitjes)

Normaliter vind ik persoonlijk niets aan water. Ik drink het omdat het moet. Ik wil nl. een goede huid en gezonde nieren houden. Ook wil ik mijn blaas schoonhouden want ik was altijd gevoelig voor blaasontsteking. Sinds ik mezelf dwing de hele dag door water te drinken heb ik hier geen last meer van, dus ga ik er braaf mee door. Wij hebben goed water hier met water dat uit de duinen komt. Toch vind ik er niets aan, ik drink dus niet met smaak oftewel bewust. Er zijn echter tijden dat niets zo heerlijk is als een glas koud water en dat is wanneer je verhit bent en echt een droge mond hebt, dus wanneer je echt dorst hebt. Dan is er niets zo lekker als een glas smaakneutrale drank want van smaakjes krijg je dan nog meer dorst.

Water niet lusten, lijkt me wel heel sterk. Water is smaakloos. Soms heb ik wel dat ik zo'n dorst heb, dat water al niet meer helpt en dan neem ik maar een biertje uit pure armoede. Meestal biedt dat wel wat opluchting.

ja mijn vader bijvoorbeeld en mij moeder en broer maar mijn broer lust het met iets er doorheen ik niet ik ben dol op water

Alleen gefilterd water.

water 'lust' men niet doorgaans het is een essentiële levensbehoefte ik ken aardig wat mensen die voor hun lol géén water drinken, wél koffie thee of andere drankjes. dus ja, er zijn mensen die geen water lusten. Toegevoegd na 1 minuut: persoonlijk vind ik water nu en dan verrukkelijk! gewoon, als dorstlesser, heerlijk!

Mijn moeder vind water ook absoluut niet lekker omdat het koud is. Ze moet zeker 2 liter per dag drinken en zet in de morgen twee kannen klaar met 1 liter water zodat het op kamer temperatuur is.Ik merk dit trouwens ook bij de oudere mensen waar ik mee werk.Te koud roepen ze dan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100