Niks meer eten na 20.00 uur zou volgens alle dieet specialisten het beste zijn.

Waarom krijgen wij dan 's avonds allerlei lekkere eet reclames te zien. Daar zouden alle dietisten zich eens massaal voor moeten inspannen dat dat dan ook niet meer gebeurd. De kosten van allerlei lijn producten, dieten e.d. kosten meestal genoeg. Het is voor de reclamemaker de beste tijd om mensen te bereiken, dat weet ik ook wel. Maar rook reclames worden toch ook verboden?
Dit schaadt ook je gezondheid daar je uitgelokt wordt om toch te gaan snacken. Dat je zelf de dicipline moet hebben is best wel waar. Maar je kunt te TV s'avonds niet aanzetten en het eten wordt je de hele avond voorgeschoteld via de reclames. Daar zou eens naar omgekeken moeten worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Goede dieetspecialisten weten dat dat een broodje aap is. Het maakt echt niet uit hoe laat je iets eet. Als je wilt afvallen moet je gewoon minder energie tot je nemen dan je op een dag verbruikt.

Bronnen:
http://www.voedingscentrum.nl/nl/voedingsc...

ik denk toch dat het een kwestie van geld en werkgelegenheid is, als iedereen keurig netjes gaat eten, waardoor we met z'n allen weer gezonder worden, is er voor de doktoren, diëtisten, reclamemakers etc etc is er veel minder werkgelegeheid en wordt er veel minder geld verdient

Omdat we in een vrij land leven. Na 8 uur 's avonds levert geen problemen op die de maatschappij ten laste komen. Dus mag het gewoon uitgezonden worden. Gelukkig wel!

Sinds ik heb bedacht dat in zuidelijke landen (Italie, Spanje , Frankrijk vooral 's avonds later wordt gegeten, en de mensen daar ook pas dikker worden sinds er meer Mac's en aanverwanten zijn, geloof ik echt dat fabeltje na 8-9-10 uur niet meer eten, niet meer

Vlak voor het slapen een zware maaltijd lijkt me niet aan te raden maar dat wil niet zeggen dat niets eten na 20.00 uur gezond zou zijn. Daar is in ieder geval geen wetenschappelijk bewijs voor. Ik krijg zelf absoluut geen honger van fabrieksmeukreclames. Die ontnemen me eerder de eetlust, als ik ze al zie want ik kijk nauwelijks tv.

als je jezelf aanwent na het avondeten niet meer te grazen, dan is dit een tijdje moeilijk, maar je lichaam stelt zich daar snel op in, en vraagt ook niet meer om eten. even doorbijten, dan doen die reclames je niets meer.

In Azie, waar slank zijn en norm is , gaat men verder: na 7.00 PM niets meer eten. Dat is ook perfect voor afvallen. Het is ook het recept voor de popsterren uit die landen.

Als zoiets al zou kloppen, dan zou je beter kunnen zeggen: niets meer eten xx uur voor je gaat slapen. Door mijn werk ben ik rond half 10 thuis, ik eet dus mijn warme maaltijd om 10 uur 's avonds. En ga meestal naar bed tussen 2 en 4 uur 's nachts. Na het eten snack ik niet meer ;-)

Veel winkels zijn dicht na 20.00 uur. Dus als jij je laat verleiden door eet reclames moet je of nog de deur uit of je hebt het lekkers al in huis. Heb je dus zelf in de hand. Wees verstandig en neem een appel of boterham als je trek krijgt.

die commercials draaien toch alleen maar om geld het maakt niks uit als je na 20.00 is als het maar licht verteerbaar is

Na 20.00 uur niets meer eten. Na deze tijd zitten veel mensen aan de buis gekluisterd. Kijk maar naar het WK-uitzendingen. Tussendoor de reclames voor de doelgroep die dan kijkt. Gewoon zappen of even iets anders doen.

Dezelfde reclames worden in de middag gedraaid, dus waarom mogen ze ineens niet in de avond?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100