waarom zit er op de MacFlury zo'n rare dop?

het is helemaal niet handig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is tegen het spetteren als ze de McFlurry maken. Ze doen eerst het ijs in het bakje, dan de nootjes erop (of iets anders, afhankelijk van de smaak die je koos), dan die dop er op. Vervolgens steken ze de lepel in het bakje met de achterkant van de lepel in een machine (daarom is die lepel langs achteren open en vierkant) en dan wordt het ijsmengsel doorgeroerd. Als die dop er niet op zou zitten, kan de helft er uit vliegen. Maar ik ben het met je eens, die dop is onhandig, ik haal die er altijd gelijk af. Toegevoegd na 40 seconden: Als je kijkt langs de binnenkant van de dop, zitten er meestal allemaal spettertjes ijs op.

Dat heeft met handig niet zo veel te maken, maar wel met marketing, reclame, verkoop. Door die dop ziet de beker er een stuk groter uit, dan lijkt het misschien of je ook mee inhoud hebt. Voor de rest heeft iemand bepaalt dat het er leuk uitziet.

die rare dop zit erop omdat er steeds egeltjes bleven zitten in die oude dop nu heeft mcdonald de deksels zo gemaakt dat deze dieren die ook dol zijn op de mac flurry er niet meer in kunnen kruipen en zo onnodig sterven

Wel handig als je in de auto zit? Het laatste wat je wilt is dat er iemand over een hobbel rijd en je half gesmolten softijs over de rand heen floept. (Ik kan me voorstellen dat het zo werkt als die deksel op de koffie.) Ik weet trouwens niet of de deksel er na het mixen op word gezet, maar de lepel is zo raar omdat ze die gebruiken om de Macflurrie mee te roeren! Dan hoeven ze geen dingen of machines schoon te maken voor ze de volgende doen. Als die dop er tijdens dat mixen er al op zit (wat ik trouwens wel denk) Dient hij om ervoor te zorgen dat tijdens het mixen de hele boel niet onder spettert met ijs :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100