Hoe eet je een Kiwano?

Ik was pas op de groente/fruit afdeling van de Hanos toen mijn oog viel op een Kiwano. Nieuwsgierig van aard als ik ben besloot in het ding mee naar huis te nemen.

Nu heb ik echter geen idee hoe ik zo'n ding moet eten of misschien dat ik hem juist ergens in moet verwerken.

Wie heeft tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doorsnijden en de hele inhoud van iedere helft in je mond laten glijden of uitlepelen. Pitjes kun je gewoon opeten, zijn niet giftig.

Heel voorzichtig

Een methode van eten is de vrucht doormidden snijden en uitlepelen. Net als een kiwi dus eigenlijk.

Eigenlijk zou ik willen zeggen, liever niet! Het lijkt me als ik de link van Grietje lees een onsmakelijke bezigheid. Het ding dient uitgezogen en met je voortanden kun je dan de pitten tegen houden. Ik geef de voorkeur aan een zoute haring.

Gewoon met een lepeltje, maar hij is niet zo lekker. Hij is wel lekker door de yoghurt met een schep honing, het lijkt wel of de smaak dan beter uitkomt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100