Is Completa/koffiecreamer slecht voor de gezondheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is gewoon melk in poeder vorm... maar ja.. ik weet niet hoeveel kilo je wekelijks hiervan inneemt.. want puur is het niet bepaald lekker... maar nogmaals.. het kan geen kwaad... zoetstoffen (aspartaam) daarintegen is wel gif! complete fikt trouwens wel goed ;) dus als je huis ervan afbrandt, dan is dat idd op die wijze niet goed voor je gezondheid

Helaas het is GEEN melkproduct. En er is geen reden waarom dit slecht voor jouw gezondheid zou zijn, als je het met mate gebruikt. Hetzelfde geldt overigens voor melk en alle andere goedgekeurde voedingswaren.

Volgens mij is dat goedje heel slecht voor je. Het is een chemisch product met een hoog percentage kunstmatig gehard plantaardig vet, dat verantwoordelijk is voor hart- en vaatziekten en kanker. Ik vind het verbazingwekkend dat dergelijke rotzooi als voedsel verkocht mag worden. Ingrediënten: Glucosestroop, gehard plantaardig vet, melkeiwit, stabilisator E340, E452, emulgator E471, antiklontermiddel E551, kleurstof betacaroteen.

Bronnen:
http://www.holland-at-home.nl/friesche-vla...

Koffiecreamer bevat veel verzadigd vet, dus met het oog op cholesterol is het niet gezond om dat vaak te consumeren. Het is beter om een (halfvol) melkproduct voor de koffie met plantaardige olie te gebruiken.

Bronnen:
http://www.hartenvaatgroep.nh-flevo.nl/bro...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100