Wat kan je met eierdoosjes doen?

Ik woon nu een tijdje op mezelf, en bewaar alle eierdoosjes. Weet eigenlijk niet echt waarom, ik dacht wel eens gehoord te hebben dat je er ergens wat voor kan krijgen maar heb geen idee waar. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het meestal naar de kraam op de markt brengen waar ze eieren verkopen. Krijg je een kleine vergoeding voor.

Eieren erin doen... Is dat een goede aanbeveling?

Je kunt ze naar een kinderdagverblijf brengen. De kinderen kunnen er daar dan lekker mee knutselen.

Je kunt je kamer perfect isoleren met eierdozen. Zo kun je de muziek dan wat harder zetten. Vooral handig als je in een studentenhuis woont.

Bij basisscholen hebben ze die dingen altijd wel nodig. Voor handarbeid en knutselen! ;)

Je kunt .. - er verf in doen (leuk met kids) - decoratie van maken - plantjes in laten groeien - prutjes in bewaren (sieraden/ spijkers.. etc) (wel van te voren even opvrolijken als je er plantjes of pruntjes in wil stoppen natuurlijk) Overig: - kunstwerk van maken en heel rijk worden - bootje varen (tijdelijk) - op je hoofd zetten Wees creatief! Er is altijd wel wat leuks mee te doen!

Succes met deze link :P

Vooral opsparen...

Ha, die Kbelg; Misschien heeft de vragensteller uit onderstaande link er iets aan als geluiddempend materiaal?

Meegeven aan het oud papier. Levert het de buurtvereniging wat op.

Op de basisschool waar ik stage loopt deden ze met de eierdoosjes met kerst, soort kerstballen van maken. ze knipten die driehoekvormen uit en plakten het op elkaar. Daarna deden ze het versieren met goudkelurige verf, en glitters. Het zag er echt heel leuk uit:D

Als je kennissen hebt die net een kleine gekregen hebt, dan kun je er babysokjes indoen, leuk verpakken en klaar. Idee is niet van mij, idee van internet opgedaan (zie bron). In kader van "crisis" is het goedkoper het zelf te maken.

Bronnen:
http://www.hoezo-kado.nl/pags/soggs.htm

De basisschool van mijn zoon, waar ik oud papier ophaalde, hield alle eierdozen apart. Ik weet niet precies wat ze er mee deden, maar ik begreep dat ze nog ergens goed van pas zouden komen. Je zou ze dus aan een school kunnen geven, als die oud-papier actie houden. Ik gooi ze eigenlijk altijd bij het oud papier.

zoiets? Toegevoegd op 22-04-2009 13:03:59 mn plaatje doet het niet..boehoehoe

Veel muziek amateurbands gebruiken die als wallpaper om het geluid te absorberen en het helpt .Maar je krijgt er niets voor.

Bij mijn weten kan je ze vaak op de markt inleveren bij de eierboer. En meestal krijg je er dan ook nog voor idd, ik heb alleen geen idee hoeveel dat is.