Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Een steak of biefstuk is het beste vlees om te roosteren of grillen. Het hoeft slechts kort gebakken te worden om al sappig genoeg te zijn om te eten. Het hoeft zelfs niet helemaal gaar te zijn om goed gekauwd te kunnen worden. Zelfs vrijwel rauw zijn de vezels bij een steak goed te kauwen en te verteren.

Smoren en sudderen doe je bij vlees met taaie vezels zoals riblappen, sukadelappen of gewone runderlappen.
(Lees meer...)
amc
5 jaar geleden
amc
5 jaar geleden
Marineer het als je wilt of wrijf het in met kruiden en grill het 3-4 minuten per kant in een hete grillpan.....5 min. laten rusten zodat de sappen zich kunnen verdelen en klaar!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding