Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Eerst laten ontdooien. Dan in een papieren broodzak verpakken - met niet meer dan een paar tegelijk - en in de magnetron goed warm laten worden. Het vet trekt dan in het papier en de korst wordt weer een beetje knapperig.
(Lees meer...)
Amadea
7 jaar geleden
Nosky
7 jaar geleden
Goeie tip, die ga ik ook proberen.
Want inderdaad, normaal gesproken wordt het zo'n weke bol als je deze in de magnetron opwarmt.
Het beste resultaat krijg je altijd nog door de oven te gebruiken. Ze worden gegarandeerd knapperiger dan in de magnetron.
Laat ze wel altijd eerst ontdooien bij kamertemperatuur. Daarna warm je ze 15 min. op in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
(Lees meer...)
amc
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding