Hoe blijft de sla in de maaltijdsalades van de Albert Heijn zo knapperig?

Vandaag viel me op dat de sla in de (maaltijd)salades van de Albert Heijn altijd wel heel knapperig is. Vaak meer dan als je een verse krop sla haalt en deze zelf bereidt. Is het kunstmatige troep of gewoon sla van kwaliteit?

Weet jij het antwoord?

/2500

De zakjes waarin de sla wordt verpakt wordt gevuld met stikstof, geen gewone lucht met zuurstof. Dan kan de sla niet zo snel bederven. Zodra je het zakje echter hebt geopend gaat het wel heel snel, ook in de koelkast.

Bronnen:
http://www.henkelman.com/nl/technologie/ga...
http://www.indigobv.com/stortgoed/inlinesy...
http://www.inpackt.nl/nieuwsbrief/nb2005/map.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100