Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom word salami op een kant en klaar pizza niet kleiner in de oven en als je het zelf er op doet wel?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Omdat die salami al "voorgebakken" is. Het eventuele vet en /of vocht dat in de salami zit die jij op je pizza doet is er bij de kant en klare pizza al uit. Dus die is eigenlijk voorgekrompen
(Lees meer...)
anneliez
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing