Hoe verwerk je tortillas tot borrelhap, moet je ze dan eerst bakken of verwarmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt ze bijvoorbeeld besmeren met kruidenroomkaas en dan beleggen met gerookte zalm. Vervolgens oprollen, verpakken in plastic folie en in de koelkast leggen. Na een uurtje uit de koelkast halen en de rol uit plastic halen. Dan de rol in kleine reepjes snijden. je hebt nu borrelhapjes. Je hoeft de tortilla niet eerst te bakken in dit geval.

Een tortilla is een aardappelpannenkoek, die kun je warm of koud eten, net wat je het lekkerste vind. Als je hem zelf maakt zal je hem moeten bakken, kant en klaar gekocht is hij waarschijnlijk al gebakken, kijk op de gebruiksaanwijzing: Is hij gebakken dan kun je hem zo in stukjes snijden en serveren, of even opwarmen in de oven/magnetron. Is hij voorgebakken, dan moet hij nog wat langer in de oven

zo uit het pak is het niet handig om de tortilla's op te rollen dus eerst even kort verwarmen in een koekenpan aan beide zeide of even in de magnetron, net zoals het op het pak staat. Dan beleggen, oprollen en in stukjes snijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100