Worden de Kruidvat snoepbakken weleens schoongemaakt en zo ja, hoe vaak?

Wilde vanmiddag een paar perzikjes pakken, maar was van gedachte veranderd toe ik zag dat de hele bak vol lag met een laag suiker van enkele centimeters waarmee je makkelijk 2 lege zakken kan vullen. Ranzig! :(

Hoe vaak worden die snoepbakken eigenlijk gereinigd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daarvoor zal je toch een Kruidvat-medewerker moeten aanspreken. En wel van die bewuste winkel.

Ik vrees hooguit één keer per jaar. Wat een gore troep zeg.. Ik vraag me ook af hoe dat bij Jamin etc gaat... Er is toch geen énkele controle?! En al die brutale mensen die er een snoepje of twee jatten! Asociaal en goor!! Mij niet gezien.. Dan maar verpakt snoep!

Heel herkenbaar wat je schrijft. Het schoonmaken zal niet vaak gebeuren, daarom zit ik ook nooit in die bakken te graaien.

Heb het eens gevraagd. Ze zeiden dat de bakken schoon gemaakt worden als ze leeg zijn of bijna leeg zijn. Maar of dat een eerlijk antwoord was? Toegevoegd na 2 minuten: Bij da Jamin in Haarlem schalkwijk is de regel; Elke week en anders zo nodig

In principe zullen ze dat doen als hij leeg is. Maar dat is bijna nooit omdat hij altijd bijgevuld wordt. Ik vind het ook te ranzig voor woorden. Iedereen zit er met z'n handen in (ook de medewerkers) en die bakken zijn gewoon smerig. Nee hoor, voor mij alleen verpakt snoep!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100