Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (8)

Zolang als de houdbaarheidsdatum aangeeft op de verpakking.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
niet meer na opening..
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Absoluut niet, die datum geldt voor het *ongeopende* product.
Dit zegt mevrouw Johma daarover:
Onder normale omstandigheden, dat wil zeggen gekoeld bij +1°C tot +7°C, kun je een salade drie dagen bewaren nadat je deze hebt geopend. Het wordt anders als een salade bijvoorbeeld een heel avond op tafel heeft gestaan of als er met een vorkje uit is gegeten. Dan is de salade korter houdbaar....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Koelvers kant-en-klaar-maaltijden en salades (zoals kipkerrie-, huzaren- of tonijnsalade) zijn vaak lang houdbaar in de koelkast. Toch doen risicogroepen (kinderen, zwangeren en ouderen) er goed aan ze ruim voor de houdbaarheidsdatum op te eten. Dat vermindert de kans op een infectie met listeria.
Als de verpakking is geopend, geldt de houdbaarheidsdatum niet. Het product is dan nog maar kort houdbaar..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
En hoe kort is kort? Das de vraag he :)?
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
hooguit 3 dagen
Ik zou persoonlijk zo'n 3 dagen aanhouden.
Even goed eraan snuffelen en dan ruik je vanzelf wel of het nog kan of niet. Maar langer dan 5 dagen zou ik persoonlijk niet aandurven.

Pak een pak crackers/toastjes en verslind het hele bakje gewoon nu :-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Niet alle bederf kun je ruiken! Zo heb ik eens een heel nare voedselvergiftiging opgelopen.
Vis is nogal een kwetsbaar product als het gaat om bacteriën die erin kunnen ontstaan, zelf vind ik 2 dagen op zijn max. om te laten staan. En gewoon de volgende keer misschien een kleinere verpakking kopen?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
dat ligt eraan hoe je het bewaard als je het in de kolekast bewaard dan kan het langer houdbaar blijven als dan dat je het gewoon in een bak legt.
in de koelkast 3 weken.
uit de koelkast 2 weken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Geopende wat mij betreft 2/3 dagen.!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Neem er iedere dag een hapje van dan kom je op een gegeven moment vanzelf bij het moment dat de salade naar een dode mus gaat smaken. Aan jou de keuze of de salade de vuilnisbak in gaat of dat je nog een paar dagen dodemussensalade gaat eten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing