vroeger was er een rage met metalen schijfjes in zakjes chips het waren een soort van gasten in super pakken ofzo hoe heten ze ook alweer?

bekijk de afbeelding zo zag het er ONGEVEER uit

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien bedoel je flippo's.

Een flippo is de benaming voor een schijfje dat gratis bij de chips van Smiths zat. Op de flippo werden verschillende stripfiguren afgebeeld, waaronder ook de karakters uit de Looney Tunes. In België en Nederland werd de flippo voor het eerst geïntroduceerd in 1995, waarna er een ware rage ontstond. Vooral bij kinderen van de basisschoolleeftijd was de flippo om te verzamelen en onderling te ruilen erg populair. Ook werden met de flippo verschillende spelletjes gespeeld; deze werden zowel door de fabrikant als de kinderen zelf verzonnen en meestal was het doel hiervan het winnen van andermans flippo's

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Flippo

Het waren metalen flippos van ik dacht Megaman (megamen)

Ik denk dat je misschien beyblades bedoeld. Ik kan geen afbeelding bijvoegen,dus kijk even op google of dat is wat je bedoeld.

Ik heb her hier thuis nog een gevonden en het zijn inderdaad de beyblades. Ze waren te vinden in de zakke chips van Lays en Cheetos. Toegevoegd na 6 minuten: Het is van de MegaMan NT Warrior collectie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100