Hoe komt het dat je nooit een eekhoorn met overgewicht ziet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

.

zowiezo zal je niet snel een dier in het wild met overgewicht zien. het bestaan voor wilde dieren is hard, op gewicht blijven is vaak het hoogst haalbare.

Omdat ze zo snel zijn, dat je alleen maar een fractie van een seconde ze de boom in ziet rennen. Zie in die korte tijd maar eens of ie te dik is of niet ;) Oke, serieus: Dieren in het wild hebben niet zo snel overgewicht, genoeg eten is al moeilijk genoeg. En omdat eekhoorns het eten dat over is, kunnen bewaren in hun holletje in de boom, kennen ze de noodzaak om door te eten tot het op is niet. Plus ze hebben veel beweging en actie, waardoor ze niet uit verveling hoeven te gaan eten. Maar hoe weet je of er geen eekhoorns met overgewicht zijn? Weet jij hoe breed een gezonde eruit hoort te zien? Misschien zijn alle die wij zien wel dikker dan goed voor ze is...of dat alle die wij zien ongezond dun zijn... Ik zou echt niet weten wat de gezonde norm is bij eekhoorns.

De eet behoefte, c.q vraag en aanbod is veel evenwichtiger dan bij de mens.

Odat ze zich niet te barsten vreten,zoals gedomesticeerde dieren,die door mensen worden gevoederd. Als in het wild levende dieren voldaan zijn,houden ze op met eten.

Omdat dieren altijd het montignac dieet volgen. Nooit vetten met koolhydraten. Toegevoegd na 7 minuten: of andersom natuurlijk.

In 't wild is er geen fastfood. Is ook niet nodig, een eekhoorn kan de pizaboer niet bellen.

Eekhoorns met overgewicht bestaan wel, maar vaak op plekken waar ze worden verpest met voer dat ze van mensen krijgen. Als je bijvoorbeeld in Battery park in New York loopt zie je genoeg eekhoorns met overgewicht.

Dieren in het wild hebben altijd een gezond gewicht. Dat komt omdat ze luisteren naar hun lichaam, alleen eten wanneer ze honger hebben, de hele dag beweging hebben en zich niet laten verleiden door trek omdat ze een macdonalds of een oliebollenkraam tegenkomen. Anders is dat met dieren met of in de buurt van mensen leven. Zij komen deze verleidingen wel tegen of krijgen koekjes van het vrouwtje omdat deze van mening is dat het anders zielig is voor het hondje. Eekhoorns leven meestal in het wild, maar een eekhoorn als huisdier kan best te dik worden.

Dat heeft zoals hierboven gemeld niet alleen met de voeding te maken maar ook met het feit dat te dikke dieren eerder ten prooi vallen aan roofdieren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100