Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg ik cheddar net zo gestold als bij de mc donalds?

Ik heb een pakje van de aldi maar hoe ik het ook laat smelten pan,oven het blijft een plakkerig goedje niet net als bij de mac wat harder.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
de mac gebruikt vast geen kaas van de Aldi... Waarschijnlijk gebruiken ze een speciale hardere versie van cheddar, eventueel met toevoegingen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Maar daarom heb ik het van de aldi die van de mac kan ik niet krijgen ;)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Met die plakjes van de Aldi gaat het het best door eerst de hamburgers te bakken, op het eind de broodjes even 30 sec. in de pan licht bruinen, dan een plakje cheddar (niet net uit de koelkast) op een helft van het broodje leggen. Bovenop dit plakje leg je de hete hamburger en daarbovenop 1 theel. mosterd en 1 theel. ketchup of whatever you like. Je zult zien dat door de warmte van het vlees de kaas zachtjes iets smelt en toch stevig blijft.

Deze cheddar is al een smeltkaas en directe hitte erboven zoals van een grill of oven , laat hem meteen wegsmelten.
Hij hoeft dus niet extra verhit te worden.

Toegevoegd na 2 minuten:
Wist je trouwens dat ze over je bord met hete macaroni ook heerlijk wegsmelten?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Bedankt gelukt!

Andere antwoorden (3)

heel kort op burger leggen met deksel over pap heen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het was juist de bedoeling dat het geen pap werd ;-)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hij bedoelt wss pan. Dus dat je het op je burger legt terwijl die nog in de pan ligt en er dan een deksel op doen.
Kaas niet vooraf laten smelten. Gewoon een plakje tussen je hamburger, die weer verpakken in waxpapier (bakpapier kan ook), paar minuten laten rusten en dan 15 in de magnetron.

Toegevoegd na 31 minuten:
15 seconden
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hamburger eerst bakken. Dan de kaas op je hamburger en heel kort onder de gril, of in de oven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing