Waarom zijn alle noten (tenminste die ik ken zo'n beetje, muv de cocosnoot/ongepelde pinda's etc. vooraf gepeld, behalve pistachenootjes?

of zijn er wel al voorgepelde pistachnootjes en ook graag minder zout er op, verkrijgbaar al? Waar dan? Ik ken ze nog niet... ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Gepelde pistache noten zonder zout kan je onder andere bestellen via de webwinkel 'De Groene Luifel.nl' Via bijgevoegde link vind je meer info. In België kan je oa in het warenhuis Colruyt en ook op de meeste markten in de steden gepelde pistachenoten kopen. Smakelijk! Liefs en Big Smile van me

Bronnen:
http://www.degroeneluifel.nl/product.php?v...

Dat is cultuur. In de Zuidelijke landen vinden mensen het gezellig om niet alleen te eren, maar ook zelf te doppen. Het is eigenlijk een bezigheid. Als of je je eigen eten bereidt dan weet je ook dat nog niemand eraan gezeten heeft.

Mijn vrouw heeft van de week nog op de markt in Maassluis nog gepelde pistachenoten gekocht.

omdat je dan kunt zien wat je koopt; er zitten soms noten tussen die je niet wilt verkopen of de dop is leeg.. Ook maakt een dop vaak een groot percentage van het gewicht uit. En het kost veel tijd op te pellen. Daarom doen ze het voor je.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100