Wie heeft er weleens een pizza bestelt bij Domino's Pizza en wat vond je ervan?

Wie heeft er weleens een pizza bestelt bij Domino's en vond je hem lekker of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heerlijk, BBQ, maar zelf maken is toch lekkerder.

Smaken verschillen! Ik vind ze niet lekker, er zit geen smaak aan en de bodem vind ik ook niet lekker. Geef mij maar die piccolientjes, hmmmmmm.

Ligt er een beetje aan welke pizza je neemt, maar over het algemeen vind ik ze redelijk lekker. Vind een pizza uit de supermarkt vaak lekkerder, maar niks gaat boven een zelfgemaakte pizza.

Ik heb dat één keer gedaan, maar nooit weer. Ik heb heel lang moeten wachten tot het bezorgd werd en de pizza was tegen die tijd al lauw en hij was niet lekker. Misschien kan dit eens voorkomen, maar ik maak voortaan liever zelf mijn pizza :)

Ik vond ze heerlijk. Maar sinds een paar jaar wil geen enkel filiaal hier meer bezorgen. De een zegt dat het gebied is van de een en de ander doet hetzelfde. Dus gaan we maar naar de concurrent. Helaas...

heerlijk.. de lekkerste is panpizza.. en dan gwn extra tomaten saus bestellen..

Prima te eten maar verre van spannend. Ik flans liever zelf een pizza in elkaar. Tip: bij Ah heb je van die simpele pizza voor een euro, dat is een prima basispizza waar je vervolgens je halve koelkast bij op kan gooien. Ben je meteen van die halve paprika en reststukken kaas af. En het is nog supermakkelijk ook, dus erg fijn als je na je werk geen zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan!

Als je hem ophaalt is ie best te doen. Laten bezorgen is een minder goed idee. één keer heb ik mijn pizza laten bezorgen.... Van 5 tot 6 had ik pauze, kwart voor 5 gebeld, om kwart voor 6 nog niet bezorgd..... Toen maar weer gebeld waar hij bleef. Het ventje (amper 16) kon het niet vinden. Aangezien de Domino's bij mijn vorige werk op 5 minuten loopafstand zit, en ik bij de enige kapsalon(met een heel groot lichtgevend bord op het dak) in de wijde omtrek werkte, leek mij dit toch geen mission impossible.... dus wel.... Eenmaal aangekomen was de pizza koud, leek het wel alsof meneer er een aantal keer overheen gereden was, en moest ik hem nog eens in 10 minuten opeten. Nee, ik ben genezen van de Domino's pizza.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100