Hoe lang moet ik dit nu laten sudderen als de paprika en tomaten en champignons zijn toegevoegd
Dit is het recept.
Ingrediënten van Pasta met gehakt en groente
■500 gram pasta
■500 gram rundergehakt
■3 halve paprika's (groen, geel en rood)
■250 gram champignons
■2 grote uien
■3 teentjes knoflook
■1 blik gepelde tomaten
■1 klein blikje tomatenpuree
■10 groene olijven
■5 bouillonblokjes
■2 laurierblaadjes
■2 eetlepels paprikapoeder
■3 eetlepels Italiaanse kruiden
■2 eetlepel groene pesto
■peper
■zout
■parmezaanse kaas
Bereidingswijze van Pasta met gehakt en groente
Kook de pasta al dente in licht gezouten water. Bak ondertussen het gehakt rul met peper en zout. Bak de klein gesneden ui en knoflook even mee. Voeg vervolgens de verkruimelde maggiblokjes, laurierblaadjes, paprikapoeder, Italiaanse kruiden en pesto toe. Doe de in blokjes gesneden paprika, in plakjes gesneden champignons, kleingeneden gepelde tomaten, tomatenpuree en olijven erbij. Giet tenslotte de pasta af en roer door het mengsel.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.