Waar kun je snacks kopen die de meeste snackbars verkopen?

De prijzen in de snackbars worden tegenwoordig steeds duurder en de meeste mensen frituren thuis.
Nu vind ik de kroketten uit de snackbar echt lekker, maar is er ook een manier om die ergens in te kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de groothandel in snacks, maar dat moet je wel in de bulk kopen, oa: http://www.vijzelaar.nl/groothandel-snacks.html In mijn studententijd kocht ik zo'n doos kroketten bij mijn snackbar voor iets meer dan de inkoopsprijs. Moet je ze wel meteen ophalen als ze geleverd worden.

Die kun je bij groothandels kopen. Ik mag niet reclame maken dus zie de bron.

Bronnen:
http://www.google.nl/#hl=nl&sclient=psy-ab...

Bij de Sligro

Vraag bij je snackbar om wat bevroren kroketten. Misschien nog goedkoper ook :)

Wij hebben hier in oost Brabant van Rijsingen diepvries. Ik neem aan dat er door heel Nederland meerdere winkels zijn die diepvriesprodukten verkopen. En bij deze zijn de huismerk kroketten het lekkerst ;-) http://www.vanrijsingendiepvries.nl/

het makkelijkst lijkt mij gewoon bij een supermarkt b.v Aldi of JUmbo als ik daar voor 4 bevroren frikandelle amper 0.60eurocentjes betaal nou dan mag jij ook nog blij zijn als je een frituurpan bezit,toch? niet dan? frikandelle die kan ik bakken in de koekenpan maar dat zie ik met kroketten nog niet gebeuren! smakelijk eten!

Bij de makro. Alleen heb je daar wel een pas voor nodig anders kom je er niet in. ( Maar misschien kun je hem lenen van iemand die zo,n pas heeft of misschien mag met iemand mee die zo,n pas heeft)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100