Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je Haringsalade en koude schotel invriezen?

Zou op z'n mist Haringsalade willen invriezen als dat kan...

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
10.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Nee niet echt het wordt erg waterig met name de koude schotel.
(Lees meer...)
12 jaar geleden
het zou kunnen maar dan wens ik je sterkte met het opeten
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Als de salade zelf is gemaakt en "verse" haring is gebruikt, zou ik het niet doen. Zelf invriezen van "verse" haring kan, maar ze wordt er niet lekkerder op. Zelfs wat bitter.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Nee, jammer voor je, maar wat je teveel hebt gemaakt kan je helaas niet goed invriezen. Het kan natuurlijk wel, maar als je het naderhand gaat ontdooien dan blijkt dat er niets meer van over is. Vloeibare bestanddelen zoals olie en water drijven bovenop je salade, die zelf erg papperig geworden is. Iets met mayonaise kan je al helemaal niet invriezen, want die mayonaise gaat dan schiften. De smaak zal je ook erg tegenvallen, want die lijkt in niets meer op de heerlijke salade die je had ingevroren. Je zult dus, of een aantal dagen salade moeten eten, of het weggeven aan buren, familie en vrienden. Maar, die zullen dat vast wel prettig vinden, dus dan maak je er zelfs nog meer mensen blij mee ;)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding