Hoe kan ik eiwit shakes lekkerder maken?

De smaak zelf vind ik niet vies, maar die substantie vind ik echt verschrikkelijk. Het lijkt op dat spul waar ik ooit 4l van moest drinken voor het ondergaan van een endoscopie... Ik heb geprobeerd de whey te mixen met melk, water en jus d' orange maar het blijft die vieze halfdikke substantie hebben. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb hier een aantal sites voor je gevonden met recepten waar whey poeder in verwerkt zit. http://caloriecount.about.com/forums/recipes/whey-protein-recipes http://www.bodybuilding.com/fun/proteinshakes.htm http://liftforlife.com/content/bodybuilding-fitness-diet-health-articles/diet-articles/727-protein-bar http://www.kriskris.com/protein-powder-recipes/ http://www.lowcarbfriends.com/bbs/lowcarb-recipe-help-suggestions/538254-recipes-whey-protein.html Het zijn engelse sites, maar je komt er wel aardig makkelijk uit. Hier staat o.a. ook een recept bij om zelf van die protein bars te maken, veel goedkoper dan in de winkel.

Ik heb zelf de cappuccino smaak, 's ochtends drink ik de shake met melk en 200 ml koffie, en het is echt lekker. het smaakt een beetje naar een aparte koffie verkeerd. Als je een fruit smaak hebt, zou je er altijd vers fruit bij kunnen doen. Roomijs is ook lekker(in de zomer)!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100