Kun je groente uit blik meteen opeten?

Hallo,

Kun je groente uit blik meteen opeten of moet je het
echt eerst opwarmen?

En hoe lang zijn de groente in de koelkast houdbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe is groente uit blik al gaar, dus je zou het zo op kunnen eten. Zelf geef ik er toch de voorkeur aan om het even op te warmen, maar dat komt omdat ik behalve salade een hekel heb aan koude groente. De overgebleven groente kun je overdoen in een kommetje of schaaltje en nog ongeveer twee dagen in de koelkast bewaren.

Nee als jij het lekker vind om gewoon koud te eten dan kan je dat gewoon doen. Maar opwarmen lijkt me wel wat lekkerder en kijk even op de achterkant of daar nog iets over staat anders kan je het gewoon doen.

Je hoeft het niet persee opwarmen maar is wel het lekkerst want het is al voor gegaard en als ik een grote pot bijv witte bonen tomatensaus bewaar in de koelkast dan bewaar ik het meestal 2 a 3 dagen als ie geopend is.

Ja, dat kan. Vaak zie je in cowboyfilms of films over iemand die in bijzondere omstandigheden reist, de personen een blik openmaken en de inhoud naar binnen werken. En dan zie je diezelfde lui in een andere film, of in een roddelblad gewoon weer opduiken. ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100