Is er een apparaat waar je zelf snoep mee kan maken ?

Waar je bijvoorbeeld gepureerd fruit in gooit en wat suiker. En dat er dat een snoepje uit komt. Zo iets. Oftewel een apparaat waar je snel kleine snoepjes mee maakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een apparaat niet,maar dat heb je ook niet nodig bij onderstaand recept. •anderhalf el azijn •100 gr suiker •15 gr boter ongezouten •half tl zout •1 el boter om in te vetten Bereidingswijze In pan met dikke bodem azijn met 3 el water aan de kook brengen. Suiker, boter en zout toevoegen en al roerend suiker laten oplossen. In ca. 15 minuten op laag vuur laten inkoken tot dikkere lichtgekleurde massa ontstaat die draderig van lepel loopt (druppel van mengsel in glas koud water moet meteen hard worden). Intussen bakplaat invetten. Mengsel op bakplaat schenken en met spatel tot lintvorm duwen. Als massa voldoende is afgekoeld om beetgepakt te worden, dan lint met schaar in stukken knippen. Boterbabelaars verder laten afkoelen.

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1146242/Zel...

Er zijn op het internet heel veel recepten te vinden over hoe je snoep maakt. Al zijn snoepjes waar gelatine in zit moeilijk te maken.

nee dit omdat je bijv geen echt fruit doet en dan zul je ook stabilisators toe moeten voegen je kunt wel recepten op zoeken en het in vormpjes doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100