Wat kun je nog meer met cornflakes mengen dan alleen melk? Wat dat vind ik namelijk heel vies!

Het moet nog wel een beetje gezond blijven. Ik vindt het zo ook wel te doen maar is heel droog en melk vindt ik echt vies!

Weet jij het antwoord?

/2500

Met yoghurt, heerlijk blijven ze lekker knapperig

Met kwark of vruchtenyogurt

chocomelk :) Hmmmmmmm...

Je zou ze ook kunnen mengen met naturel yoghurt en een beetje suiker.

Met yoki/yoghurtdrink, sap (appelsap, sinaasappelsap, etc etc) kefir, vla, etc etc.

Je kan het ook mengen met plantaardige melk-alternatieven. Sojamelk kan je in zo'n beetje elke supermarkt krijgen, van allerlei verschillende merken. Alpro (oa. te koop bij AH en Jumbo) heeft sojamelk in veel verschillende smaakjes, zoals naturel, chocola, vanille, banaan, aardbei, bosvruchten en macchiato. Bij de AH hebben ze havermelk van Oat Dream. Havermelk en rijstmelk van Vivera kan je bij allerlei supermarkten krijgen, zoals C1000, Coop, Hoogvliet. In biologische winkels, ook wel natuur(voedings)winkels genoemd, hebben ze al deze dranken ook, en ook nog speltmelk en soms amandelmelk. Elke plantaardige melk smaakt weer anders, goede kans dat je echte melk niet lust, maar één of meerdere plantaardige melken heerlijk vindt. Sommige soorten sojamelk zijn verrijkt met calcium (Alpro bijvoorbeeld), deze zijn qua voedingswaarden heel erg vergelijkbaar met echte melk. De andere melkvervangers bevatten vaak minder proteïne en zijn dus niet zo vergelijkbaar met melk, maar zijn wel gezonde dranken. Je kan cornflakes ook mengen met yoghurt of sojayoghurt, eventueel aangevuld met wat (gepureerd) fruit als je yoghurt te zuur vindt.

Bronnen:
http://nl.limafood.com/Producten/Waterofan...
http://www.alprosoya.nl/producten-nl/drink...
http://www.provamel.nl/Ned_NL/Sojaproducte...
http://www.vivera.com/producten/drinks/

Je hebt eigenlijkal een heleboel goede antwoorden gehad. Yoghurt, chocomel enz. Wat ik zelf erg lekker vind is optimel. Dan kun je ook nog kiezen uit allerlei smaken. Als je wat meer tijd heb: neem vers fruit en pureer dit met de staafmixer. Als het te dik is: een klein beetje water toevoegen, dan heb je een heerlijke vruchtenmassa waar je da cornflakes bij kunt doen. Deze niet pureren natuurlijk. Eet smakelijk, het is nog super gezond ook.

Je kunt nog veel meer met corn flakes. Er is al het 1 en ander genoemd, ik mis nog sinaasappelsap, maar je kunt er ook gerechten en puddingen mee maken. In de bron een aantal recepten (engels)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100