moet er water bij de bloemkool?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je 'm wil koken wel.

Wil je 'm koken? ja dan wel Of je kan er groentesoep van maken;) Dan hoeft het niet apart;)

Wil je um bruin of zwart bij het kokenzonder water? Je kan hem ook in een slaatje doen......Enne, water moet altijd bij de wijn!

Nee,even door de bloem halen,dan ei,dan paneermeel,en je kunt hem frituren,smaakt niet verkeerd.

Ja, net als broccoli, is het sneller gaar als je het in stukken snijd/deelt vanaf de stam. Met water aan de kook brengen en dan zal het hele proces ongeveer 20 minuten duren. Als je aardappelen wilt koken in dezelfde formaat pan dan zijn ze beide rond hetzelfde moment gaar, test dit dan door er na een kwartier af en toe in te prikken en tussendoor regelmatig te roeren. Eet smakelijk!!!

Als borrelhapje is rauwe bloemkool best lekker. Dan wel in kleine stukjes gesneden natuurlijk. Ik vind een wijntje erbij lekkerder dan water, maar als je geen alcohol wil drinken is water erbij natuurlijk ook prima.

afgezien van 't koken... Maar dat is niet duidelijk. Mss heb je 'm met gezaaid... Dan moet er zeker water bij anders groeit 't niet

Ikzelf prefereer bloemkool met een papje.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=iCs87Wru6ek

Jazeker, zonder water droogt de bloemkool uit en gaat ie dood.

Bronnen:
Groente telen voor beginners

je moet bloemkool altijd koken in water en dan het water afgieten en een lekker melksaus er op maken en daar peterselie bij doen heel lekker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100