Thaise vissoep gekocht bij de vishandel maar te pittig hoe maak ik hem milder voor morgen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat het Thaise vissoep is, is het lekker om deze milder te maken met kokosmelk en eventueel aan tafel te serveren met partjes citroen of limoen die je erboven uitknijpt mocht de soep nog steeds te pittig zijn.

Je kunt kookroom toevoegen. Dit maakt het wat zachter en milder van smaak. Toegevoegd na 1 minuut: Yoghurt of zure room kan ook.

doe er een beetje creme fraiche bij

Het meest makkelijke een niet te gaar gekookte aard appel ,en morgen er weer uit .of wel gaar er door heen .succes .

In plaats van room kan je ook melk gebruiken.

Door het gebruik van koriander (Coriandrum sativum) ketoembar. De bladeren verzachten de scherpte van peper. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.rudolfdewit.com/indokruiden.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100