Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Omdat het Thaise vissoep is, is het lekker om deze milder te maken met kokosmelk en eventueel aan tafel te serveren met partjes citroen of limoen die je erboven uitknijpt mocht de soep nog steeds te pittig zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Je kunt kookroom toevoegen. Dit maakt het wat zachter en milder van smaak.

Toegevoegd na 1 minuut:
Yoghurt of zure room kan ook.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
doe er een beetje creme fraiche bij
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het meest makkelijke een niet te gaar gekookte aard appel ,en morgen er weer uit .of wel gaar er door heen .succes .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
In plaats van room kan je ook melk gebruiken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Door het gebruik van koriander (Coriandrum sativum) ketoembar. De bladeren verzachten de scherpte van peper.

Toegevoegd na 1 minuut:
http://www.rudolfdewit.com/indokruiden.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding