Kan Nesquik chocolademelkpoeder bederven?

Ik vond net een oud pak Nesquik poeder. Het is volgens het pak goed tot oktober 2009. Het is wel eens open geweest, maar heeft verder altijd dicht en in het keukenkastje gezeten. Ik maakte het net open en het ruikt en ziet er normaal uit. Maar kan ik het nog zonder problemen gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is waarschijnlijk nog wel goed, een gedroogd product kan ontzettend lang mee. Maak eerst eens een proefmengsel aan, ruik goed en proef. Als dat oke is dan kan je het gerust gebruiken. Smaakt het wat muf, dan zal je er niet ziek van worden maar kan het je smaak behoorlijk bederven!

Ja dat kan, het pak is open geweest en anderhalf jaar over datum. Er kunnen wormpjes inzitten. Tegenvraag: Ik ben verbaasd dat je het niet direct weggooit, een paar euro kost zo'n pak en jij neemt liever risico voor je gezondheid? Toegevoegd na 5 minuten: En blijkbaar drink je het nooit, dus niet meer kopen ;)

Ja hij kan bederven omdat hij al open is geweest..

Je zou nog even goed naar de ingredienten kunnen kijken : volgens mij zit er nl. ook melkpoeder in, en daarmee zou ik geen risico's nemen!

wij hadden het laatst ook,ik heb een beker gemaakt,maar het smaaktte erg muf,zoe het gewoon weg gooien

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100