Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe blijft een rijstwafel aan elkaar?

Wat voor magie zit hier achter? :p Graag een antwoord met scheikundige/natuurkundige uitleg erbij als het kan.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Voor de productie van rijstwafels is eigenlijk alleen de rijst van belang. De rijst moet voldoende in volume toenemen tijdens het koken. Over het algemeen wordt de voorkeur gegeven aan plakkerige rijst. Zoals eerder verteld heeft Balilla rijst de meeste goede eigenschappen om tot rijstwafels verwerkt te worden.

Rijst bestaat grotendeels uit zetmeel dat kleverig wordt als het met water in aanraking komt. Lees verder via bijgaande url.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
paulus811
14 jaar geleden
lijkt me een prima antwoord op een leuke vraag.+
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Inderdaad een erg leuke vraag!
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing