Eten probleem

Ik heb een probleem met eten. Ik heb enorme moeite met dingen opeten(behalve snoep) hoe kan dit en hoe kan ik dit oplossen?

Laatst gingen we uit eten en 3 van de 4 gerechten liet ik staan. Ik schaamde me kapot!

Weet jij het antwoord?

/2500

Hey imhappy, Dit probleem heb ik ook gehad, mag ik vragen hoe oud je bent? Lust je het product gewoon echt niet en ervan moet kokhalzen, of heb je bij sommig eten een 'vieze' gedachte waardoor je het niet wilt opeten? Ikzelf ben naar een diëtist geweest en heb met haar een heel plan opgesteld, ook naarmate ik ouder werd veranderde mijn smaken en ging ik meer eten. Standaard gerechten als spaghetti en tosties die ik vroeger niet lustte, lust ik hierdoor nu wel. Zelf gaan koken helpt ook erg veel, dan weet je precies wat je lekker vindt en wat niet. Sterkte en succes!

Het idee dat je geen 'normaal' eten lust is niet goed. Ik denk dat je in jezelf moet denken dat groente snoep is. Maar ga niet stoppen met snoep eten. Het is goed voor je hart, hersenen, humeur, de lijn en goed tegen rimpels.

aleen maar snoep eten en niks anders kopen dan je niet lust dan uiteindelijk heb je geen trek in snoep en eet je het andere

Ik heb dit ook, ik kan snoep niet laten staan, maar als ik dan naar mijn avondeten kijk...Mischien komt het doordat je snoept voor het avondeten.Dan kan je geen trek meer hebben.Of als je iets heel vaak eet, dit kan ook met iets lekkers gebeuren.Ga in een restaurant ook nooit eten proberen, dit kan zwaar tegenvallen, en dan heb je niet lekker gegeten voor (soms) een erg hoge prijs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100