Mag je bijvoorbeeld een stuk appeltaart op Sturen in een envelop???

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, dat mag, alleen past het vermoedelijk niet door de brievenbus, dus kost het je bijna zeven euro ; voor dat geld kun je beter een hele taart sturen. En de TNT is niet altijd even snel, dus het zou kunnen dat het stuk appeltaart bij aankomst niet meer te eten is, en naar alle waarschijnlijkheid ziet het er zeker niet meer uit. Maar zolang het niet meteen heel erg stinkt, vies of gevaarlijk is, zal het op het postkantoor vermoedelijk gewoon worden aangenomen.

Het mag wel, maar lijkt het je een leuk idee? Het is al een probleem om hem in die envelop te krijgen, dan door een brievenbus te wurmen en dan door de posterij verwerkt te worden. En de ontvanger maak je er vast ook niet blij mee. Zal wel mogen, maar niet lukken.

Vergeet het stempelapparaat niet. Daar wordt de envelop doorheen gefrut en met kracht gestempeld :-) Wij hebben ooit eens kerstkaarten verstuurd met van die kleine kaarsjes erop. Een van de reacties die we kregen was: Bedankt voor je snotterige kerstkaart! Ik ben benieuwd wat voor reactie je krijgt bij je verstuurde appeltaart. Dus ja, het mag...(kom je vertellen hoe het aankwam?)

ik denk het wel, maar ik zou het toch in een postpakket opsturen !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100