Afvallen zonder teveel bewegen (zie uitleg)

Ik wil graag wat kilo's afvallen , want ik ben in bijna 2 jaar erg veel aangekomen door ziekte.
Vroeger bewoog ik erg veel maar door ziekte is dat niet meer mogelijk.
Op goede dagen kan ik wel stukjes gaan wandelen op kinecten ( xbox) of gaan wii'en
Maar daarbij kan het op sommige dagen ook totaal niet.
Graag zou ik wel willen afvallen omdat ik gewoon niet zo lekker in me veel zit omdat ik 60 woog en nu 93 en ik ben 172 lang, dus dat is ook niet erg gezond. Alle tips welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Phentermine is de oplossing. Niet populair onder de gezondheidsfreaks maar ernstig doeltreffend voor het probleem dat je beschrijft. Kanttekening is wel dat dit niet voor iedereen geschikt is!

Als je niet veel kunt bewegen of sporten zul je je voeding moeten aanpassen. Overleg eens met een diëtiste wat voor jou het beste werkt. Succes.

Als je goed en gezond met voeding om wilt gaan, en op een verantwoorde manier wilt afvallen. Dan raad ik het boek van Amber Albarda aan, Eet je mooi, slank & gelukkig. Ik vind het echt een top boek! Je leert er enorm veel van en snapt dan ook waarom je lichaam op een bepaalde manier reageert.

Bronnen:
www.amberalbarda.nl/

Jammer dat je niet altijd kan wandelen.. door te wandelen krijg je veel meer energie en ook buiten te zijn in de zon is heel goed voor een mens. Je moet dus iets aan je voeding veranderen, en het is ook erg afhankelijk van wat je nu eet, en dat heb je niet beschreven dus dan zijn tips of een oordeel lastig. Mijn algemene tips: 1) Gebruik zo min mogelijk suikers (denk aan frisdrank of snoep, voorgekruide maaltijden, pakjes kruidenmixen etc.) 2) Gebruik minder verzadigde vetten en dierlijke vetten 3) Eet veel verse en onbewerkte producten (fruit en rauwe groenten) 4) Eet alleen nog volkoren of meergranenproducten 5) Drink weinig alcohol. Een glas wijn kan best, maar geen zoete mixdranken (vol toegevoegde suikers en smaakstoffen) of sterke drank. Neem geen onnodige koolhydraatrijke producten als je ze niet nodig hebt, dus bijvoorbeeld geen chips voor het slapen gaan, of een dikke koek of gebak als tussendoortje. Wil je toch iets snacken, dan kan je beter kiezen voor een stukje fruit of een schaaltje olijven. Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt, succes.

naar weight watchers gaan. mijn mama is daar naartoe gegaan en is veel afgevallen!! kijk eens op WeightWatchers.nl of op WeightWatchers.be veel succes Toegevoegd na 52 seconden: je moet gewoon op je voeding letten. je moet dan niet gaan sporten.

Op je voedselcombinaties letten, iedereen die ik ken die hiermee begonnen is, is zonder ook maar iets anders te doen, een paar kilo afgevallen. Veel groene thee drinken helpt ook (zonder suiker...). En voor de rest op je voeding letten, want als je te veel inneemt is het logisch dat je niet afvalt maar bijkomt. *Elke pondje gaat door 't mondje*

Elk pondje komt door het mondje... Probeer 500 kcal p/d minder binnen te krijgen en je valt een halve kilo per week af ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100