Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Bakken doe je in alleen vet /olie of boter.
Met braden komt er water of een andere vloeistof (bouiilon, wijn oid) bij kijken.
Bakken doe je dan ook alleen met kleine stukken (mals) vlees, braden is geschikter voor groot en taai vlees.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als ik 1 punt meer had, had ik je een + gegeven. :P
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Nou dan doe ik t! Goed antwoord!

Andere antwoorden (1)

Bakken doe je snel in weinig boter op een hoog vuur.
Braden doe je langer in weinig boter, evt vocht erbij, op een lager vuur met de deksel erop cq afgesloten (kan bijv. ook braadslee zijn)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding