Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Aan bijna alle fabrieksvoedingsmiddelen, ook hartige, wordt suiker toegevoegd, vooral als spotgoedkope smaakmaker of smaakversterker maar suiker kan ook de consistentie verbeteren, houdt vocht vast en werkt in grotere hoeveelheden conserverend. In sauzen is de hoeveelheid suiker enorm, vaak voor meer dan een derde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Suiker en zout zijn smaakmakers/versterkers als dat er niet inzit smaakt elk product nergens naar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Suikers die in vlees melk brood en groente zitten is niet de suiker die je in de koffie doet! Je heb zetmeel! Zit ook suiker innis afkomstig van de aardappel je heb glucose worden groentes in gewassen! En je heb ook de reats suiker dat word in het vlees verwerkt voor de smaak maar vooral voor je houdbaarheids tijd! Deze suiker is lekkerder en beter als zout!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Aan bijna alle fabrieksvoedingsmiddelen, ook hartige, wordt suiker toegevoegd, vooral als spotgoedkope smaakmaker of smaakversterker maar suiker kan ook de consistentie verbeteren, houdt vocht vast en werkt in grotere hoeveelheden conserverend. In sauzen is de hoeveelheid suiker enorm, vaak meer dan een derde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding