Waarom zit overal suiker in, zelfs in vleeswaren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aan bijna alle fabrieksvoedingsmiddelen, ook hartige, wordt suiker toegevoegd, vooral als spotgoedkope smaakmaker of smaakversterker maar suiker kan ook de consistentie verbeteren, houdt vocht vast en werkt in grotere hoeveelheden conserverend. In sauzen is de hoeveelheid suiker enorm, vaak voor meer dan een derde.

Suiker en zout zijn smaakmakers/versterkers als dat er niet inzit smaakt elk product nergens naar.

Suikers die in vlees melk brood en groente zitten is niet de suiker die je in de koffie doet! Je heb zetmeel! Zit ook suiker innis afkomstig van de aardappel je heb glucose worden groentes in gewassen! En je heb ook de reats suiker dat word in het vlees verwerkt voor de smaak maar vooral voor je houdbaarheids tijd! Deze suiker is lekkerder en beter als zout!

Aan bijna alle fabrieksvoedingsmiddelen, ook hartige, wordt suiker toegevoegd, vooral als spotgoedkope smaakmaker of smaakversterker maar suiker kan ook de consistentie verbeteren, houdt vocht vast en werkt in grotere hoeveelheden conserverend. In sauzen is de hoeveelheid suiker enorm, vaak meer dan een derde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100