heeft iemand nu een compleet afval schema voor mij? ik wil zsm 5-7 kg kwijt zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij kennen jouw levensstijl en eetpatroon niet, dus is hier geen standaard schema voor te geven. Om 5-7 kilo kwijt te raken heb je ongeveer 5 tot 7 maanden nodig. Althans, als het resultaat blijvend moet zijn. Want je kunt ook in twee weken deze kilo's kwijt raken, maar daarna kom je het dubbele weer aan. Schrijf een week lang op wat je precies eet. Kijk dan wat het patroon is. Bepaal dan aan de hand van een gezond voedingspatroon (b.v. voedingscentrum) waar je te veel van eet. Het kan ook zomaar zijn dat je te weinig eet, dan kom je namelijk ook aan. Verder is het belangrijk of je voldoende beweegt, want alles wat je eet moet je ook verbranden.

Handig geweest of ik wist of je man of vrouw was! Doe je aan fitness zoja cardio of ook kracht. Zo nee begin der mee! Ik zelf persoonlijk moest ook afvalle en begon met krachttraining en cardio! Nam een sport voedsel schema voor manen, gemiddeld 4 bruine botherhammen per dag met bv pindakaas, kaas erop goede vetten dus. Elke dag 1 bak met rijst, gegrilde kip! En een pak kwark magere! Nu jaartje verder heb ik een six pack en aardig gespierd geraakt

Volg een koolhydraatarm dieet dan heb je snel resultaat en als je daarna minder koolhydraten blijft gebruiken kom je ook niet weer aan. Kijk eens op www.lowcarbclub.nl of op www.koolhydraatarm.eu Verder is het lastig om op zo'n korte vraag met weinig informatie de juiste adviezen te geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100