breekt yoghurt vet af of is dit een fabeltje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is een fabeltje. Als vet wordt afgebroken komt er energie vrij. Daar kan je niet omheen, en die energie gaat ergens naartoe. Als yoghurt vet af zou breken, zou magere yoghurt onzin zijn, want als het dan al vet zou bevatten (als in volle yoghurt), dan zou het al afgebroken zijn door 'zichzelf'!

Dat is een fabeltje.

Het is geen fabeltje volgens: http://eten-en-drinken.infonu.nl/recepten/52954-lekkere-en-gezonde-yoghurt-recepten-als-ontbijt.html Maar ik weet niet hoe betrouwbaar deze info is.

Plaatselijk vet afbreken door voedingsmiddelen is sowieso niet mogelijk. Vetmassa verminderen kan alleen door minder calorieën in te nemen dan je verbruikt.

Dat is een fabeltje. Vet kun je afbreken door het te verbranden. Bewegen dus.

Het is absoluut geen fabeltje. Amerikaans onderzoekers hebben aangetoond dat (magere) yoghurt helpt de vatafbraak te versnellen.

Bronnen:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15672113

Ik denk dat het een fabeltje is want yogard blijft yogard waarom sow alleen de magere dat doen ik eet vaak ook volle yogard en ik kom echt niet aan Want mensen die alleen maar light nemen en alles mager of minder vet die hebben sowie sow meer vet op de lichaam dan mensen die gewoon en normaal eten om se meer voedingstoffen meer voldaan zijn en meer bewegen en meer energie hebben en minder drang hebben naar meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100