hoe moet 10 kilo afvallen in een mand en daarna op gewicht blijven want ik hou niet zo veel van bewegen ik hoop dat ik antwoord krijg

Weet jij het antwoord?

/2500

In één maand? Gaat je niet lukken en als het je al gaat lukken, dan komt het heel snel weer terug. Als het langzamer gaat, blijf je daarna ook veel makkelijker op gewicht. Wat je moet doen is je gehele voedingspatroon omgooien, veel groenten, minder tussendoortjes. En vooral, ik weet dat je dit niet wilt horen, maar het is het allerbelangrijkste in je afvalproces: Bewegen. Zeker als je 10 kg in een maand wilt afvallen ontkom je met geen mogelijkheid aan beweging. (daarnaast is beweging ook heel belangrijk om je vel strak te houden. Als je veel afvalt, maar niet sport, dan heb je kans op een soortement van vetschortje en dat wil je niet). Heel veel succes in ieder geval.

Sowieso een slecht idee. Snel afvallen heeft meestal als resultaat dat je snel het dubbele wat je afgevallen bent weet bijkomt!!!!! Bedenk dus goed wat je doet... ik ben helaas ervaringsdeskundige. Ga liever naar een voedingsconsulent, misschien eet je "verkeerde combinaties" die kunnen ze uit je eetpatroon halen. Ga er vanuit dat je anders met je voeding om moet gaan. En weet dat als je dat gewend bent je niet eens meer anders wil!!! Veel suc6

Kijk eens bij de antwoord van deze vragen: Kleine samenvatting: Ga SPORTEN Eet GEZOND Drink weinig frisdran

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/raak-zomer-...
http://www.goeievraag.nl/vraag/val-snelst-...
http://www.goeievraag.nl/vraag/zomer-kilo-...

Geloof me, die vraag heb ik al gesteld en het enige wat ze je zeggen is dat dat onmogelijk is, dus ; het is onmogelijk.

Om te beginnen maar eens een hele grote mand aanschaffen. En dan is het een kwestie van Sonja Bakkeren... Jammer dat je niet lekker kunt bewegen in een mand, want dan zouden de kilo's er wat sneller afgaan. Succes ermee!

Het kan makkelijk, gewicht eraf zonder moeite. Hoewel... Wel een arts zo gek krijgen dat ie een been amputeert. Dat scheelt veel gewicht. Serieus: als jij wilt afvallen, moet je gezond en vooral regelmatig eten, beslist NIET te weinig, en MEER bewegen. Denk maar niet dat al die wonderdieetgoeroe's het beter weten, want dan zouden wij het ook allemaal allang weten en zou niemand te dik zijn...

Dat kan prima. Maar dan ook je kaakspieren niet meer bewegen. Niet eten dus! Vasten!! Overigens is meer dan 1 kilo per week afvallen niet erg gezond. Indien je daarna op gewicht wilt blijven, dan elke week 1 of 2 dagen vasten. Persoonlijk denk ik dat je beter gezonder kunt gaan eten! Dan verlies je ook gewicht. Waarschijnlijk geen 10 kilo per maand, maar je bent dan wel gezonder bezig! En je voorkomt er mee dat je gaat jojo-en.

Citroensapkuur

Bronnen:
http://www.citroensapkuur.nl/

Als je niet van bewegen houdt heb je een probleem, want bewegen is de enige manier om goed af te vallen! Natuurlijk moet je normaal, niet teveel en gezond eten, maar als je niet beweegt zal je ook bijna niet afvallen, gewoon iedere dag een flink eind gaan wandelen of fietsen werkt een stuk beter!

Een halve kilo per week afvallen is al heel mooi, hoor. Je lichaam is in staat om maximaal een kilo lichaamsvet per week kwijt te raken. Meer gewicht verliezen is best mogelijk maar dan ben je geen vet maar spierweefsel aan het verbranden. Heel veel bewegen is niet nodig maar met stilzitten kom je er ook niet. Als je afvalt moet je regelmatig bewegen om je motortje op gang te houden. Anders zet je lichaam de verbranding op de spaarstand en is het effect van minder eten nihil. Wandelen en fietsen zijn prima.

Het is er niet in een maand aangekomen, het zal er ook niet in een maand afgaan. Je kunt beter mikken op zoveel verliezen in een jaar. Zeker als je vervolgens op gewicht wilt blijven. Dat is precies wat niet gaat lukken als je afvalt met een crashdieet waar een anorexiapatiënt nog van onder de indruk zou zijn. Verder hoe je moet afvallen: meer energie verbruiken dan je binnenkrijgt via voedsel. Dat betekent minder calorierijk eten en meer bewegen. Het is niet anders. Als er een wondermiddel bestond, waren er geen dikke mensen meer.

Zoals je al hebt kunnen lezen, bestaan wondermiddeltjes en -diëten niet helaas. Je zal echt je best moeten gaan doen en zowel je eet- als bewegingspatroon moeten veranderen. Kan al met kleine dingen, pak vaker de trap ipv de lift. Ga boodschappen doen op de fiets. Je kan niet zoveel meenemen als in een auto en dat is een voordeel! Dan moet je namelijk vaker naar de supermarkt enzo: meer kilometers en vaker op de fiets. Je zou ook vaker lekkere dingen kunnen kopen door de verleidingen, maar dat is een kwestie van discipline. Tussendoortjes nemen als fruit, tomaten, bakje yoghurt ipv vette en zoete troep. Regelmaat in je eetpatroon is ook belangrijk, dus geen maaltijd overslaan, dan krijg je honger en ga je snaaien ;). Ontbijt, lunch en avondeten en 's middags en 's avonds een gezond tussendoortje. Wat ook kan helpen, zoek een afval-maatje. Samen ben je sterker en kun je elkaar steunen op zwakke momenten. Je mag best af en toe een koekje of stukje chocola om het vol te houden, maar met mate! Dus niet die hele rol of reep naar binnen werken. Ik zeg het misschien wat cru, maar bedoel het echt goed! Zoveel mensen in mijn omgeving zie ik zichzelf voor de gek houden... Succes!

als je gewoon al het overbodig vet wilt kwijtraken stel ik een koolhydraat vrij dieet voor.

Stoppen met alcohol,suiker en snoep dan kom je heel ver weet ik uit eigen ervaring.

gewoon sla en komkommer eten en veel water drinken ik viel 30 kilo in 3 maanden af,maar na 5 jaar is er al weer 6 kilo bij

Het is niet onmogelijk om zoveel aftevallen, ga aan citrensapkuur een maand en je bent het kwijt! Maar vraag dan ook niet hoe je , je voelt want dat kun je denk ik zelf wel invullen. Alleen het opgewicht blijven nee dat gaat hem niet worden eerder zal je het dubbelen daarna aankomen, of je wil jaren aan citroensap kuren zitten. Al hou je dat niet lang vol lichamelijk. Wat hier al eerder gezegt werdt, ook al beweeg je niet veel, verander je voedingspatroon. En stel doelen die haalbaar zijn. Je zal het niet willen horen maar het vliegt er niet van zelf af je zal er echt wat voor moeten doen ook als dat bewegen is! Want ieder pondje gaat nog steeds door het mondje!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100