waarom zit in de gebraden gehakt van supermarkt dirk van de broek zoveel zout in?

beleg voor de boterham naderhand moet ik veel drinken

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een kwestie van smaak. Ze doen er zoveel/weinig zout in omdat de meesten dat smaakvol vinden. Ik pak er altijd de zoutpot bij anders vind ik het niet te eten.

Er is een groot verschil tussen gebraden gehakt van de slager en die je in de supermarkt koopt. Kwaliteit proef je. Wat zit er in het gehakt, in het gebraden gehakt dat jij in de supermarkt koopt? Alles wordt gebruikt om geld mee te verdienen. De restanten van een geslacht dier worden bij elkaar gegooid en vermalen tot een smurrie waar nog smaak aan moet worden gegeven. Zout is voor de fabrikant de grootste smaakmaker. [Onze smaak is veranderd, zoeter en tegelijk ook zouter worden.] Dat er veel te veel gebruikt wordt is om te verhullen dat er geen/amper eigen smaak aan deze gebraden gehakt zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100