ik wil niet ongezond snacken zoals chips en nootjes. Voor verandering koop ik dan een stokbrood of turks brood. Maar is dit wel gezond?

Gewoon brood zonder beleg ofzo kan best lekker zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met alles geld, met mate. Dus als jij 1,5 stokbrood weg zit te kanen dan is dat ook niet goed. Je kunt rustig af en toe wat nemen, zolang dit maar in balans blijft.

Het is gezonder dan snacks.

Het is in iedergeval gezonder dat snacks zoals chips, Fruit of groenten is toch wel wat gezonder, Als je helemaal gezond wil eten zou ik elke dag 2 stuks fruit en 2 stuks groenten

Wat niet veel mensen weten is dat je het allerbest studentenactie kunt snoepen. Eet smakelijk :-)

Dan kun je beter iets van groente of fruit snacken zoals wortel, komkomer, rozijnen etc. Want een beetje stokbrood is niet erg maar erg goed is het ook niet

Stokbrood zit ook vet in ligt eraan hoeveel dat je eet. probeer eens snack a jacks of cracottes. Die kun je zo opknabbelen maar ook met mate natuurlijk. Toegevoegd na 41 seconden: of gewone rijstwafels.

Hou het bij de nootjes. Daar zitten minder (geraffineerde) koolhydraten in dan in chips, stok- of Turks brood en nog goede vetten ook. Eet je brood, neem dan volkoren.

Ow ow ow, er zit zoveel suiker in brood!!!! neem een paar cashewnootjes , droge kikker erwten met krenten . maar laat de pinda's staan voor afentoe .

Brood bevat ook flink wat calorien. kies eenz voor popcorn(geen zoete) wortel, komkommer, pistachenoten,.rijstwafel etc. dit zijn (redelijk) verantwoorde snacks

Nootjes ( mits ongezouten!) zijn héle goeie snacks! er zitten mineralen in die je met andere producten weinig binnen krijgt. Veel brood eten ( ter vervanging van andere tussendoortjes) is beter dan de gewone vette en zoete tussendoortjes, maar wil het echt GEZOND zijn, moet je echt voor de volkorenbroden gaan. Anders is witbrood net zo ongezond. ( omdat het geen voordelen voor je lichaam heeft, maar ook maar weinig nadelen) Een beter alternatief voor snacks is groente en fruit! nog lekker ook, en heel veel keuze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100