val je flauw door niet ochtend te eten en geen middag te eten en niets tussendoor en als je dan gym hebt en je hard rend enzo val je dan flauw?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat klopt, je lichaam heeft eten nodig om te blijven werken, bij veel inspannig valt je lichaam in storing zeg maar.

Dat verschild per persoon. Je kan er goed duizelig van worden. Sommige vallen flauw, maar ik heb meerdere malen gesport zonder gegeten te hebben en werd alleen duizelig.

Absoluut. Je lichaam heeft brandstof nodig om te bewegen en te functioneren. Net als dat een auto benzine nodig heeft, zo heeft je lichaam voedsel nodig.

Dat zou zeker kunnen. Ik val al bijna flauw als ik één maaltijd te ver uitstel of te weinig eet. Advies: eet regelmatig en gezond. Ook al wil je graag afvallen. Of gaat het daar niet om?

Grote kans dat dit gebeurt. Ik heb zoiets zelf meegemaakt,toen ik (als Anorexia patiënt) nog heel DOM bezig was en vooral alleen maar bezig was met niet eten en veel bewegen. Dus niet doen!

ja zeker weten! als je lichaam niet eet kan je heel duizelig worden of zelfs flauwvallen eten heeft je lichaam nodig dus eet in de ochtend in de middag en in de avond dus heel goed!!!!!!!!!

Nou en of! Je mag blij zijn als je dergelijke leefgewoontes overleeft. Normale mensen, zeker kinderen die nog in de groei zijn, hebben minimaal drie maaltijden per dag nodig om fatsoenlijk te kunnen functioneren en meestal wordt aangeraden om die maaltijden wat kleiner te maken door het een en ander naar tussendoortjes te verschuiven. Een groot deel van een etmaal niet eten is puur vasten oftewel hongeren. Je loopt daarmee met zekerheid tekorten op en berokkent je lichaam schade. Ik zou maar gauw ophouden met dat idiote gedoe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100